Pages

2014. június 3., kedd

DXN kávékülönlegességek



A ganodermás kávékról már beszéltem pár sorban, most viszont az ezt előállító legnagyobb forgalmazó, a DXN hátteréről és kávéiról szeretnék pár érdekességet megosztani.

A DXN a világ piacvezető ganodermatermelő cége, mely egy kézben tart mindent a termesztéstől a gyártáson, csomagoláson keresztül egészen a piaci értékesítésig. 

Alapítójának, és tulajdonosának, Dato Dr. Lim Siow Jim-nek pattant ki a fejéből az ötlet, miszerint a legegyszerűbb egy már meglévő szokást felhasználni a ganoderma gyógygomba szervezetbe juttatásához, nem pedig kialakítani egy újat. 

Mindannyian ismerünk ugyanis olyan embereket, akik fogyasztanak étrend kiegészítőket, vitaminokat, ennek ellenére sokan és sokszor elfelejtik azt bevenni. Ritka viszont az az eset, hogy valaki elfelejtené meginni a reggeli kávéját. A felnőtt lakosság több, mint 80 százaléka pedig bizony fogyaszt kávét. Ennek egy jelentős része nemcsak egyszerű kávéfogyasztó, hanem egyenesen kávéfüggő.

Abban nem szeretnék állást foglalni, hogy a kávé egészséges-e vagy sem, ezt már taglaltam a korábbi bejegyzésemben. Erről információkat bárki talál az interneten. Érdemes megnézni például azoknak az embereknek az átlag életkorát, akik a nagy kávétermelő országokban élnek, és nagy mennyiségben fogyasztanak kávét.

A DXN kávéit instant formában kínálja, ez alól egyetlen egy kivétel van, ez pedig a Zhi Cafe Classic, ami egy tasakos formájú pörkölt kávé.

Pörkölt kávé tasakos kiszerelésben


Az instant kávéporhoz van ganoderma és adott esetben egyéb adalékanyagok hozzáadva. Az adalékanyagok esetében csak és kizárólag természetes összetevőkről beszélünk. Nagyon fontos, hogy a DXN nem használ mesterséges adalékanyagokat. 

A hagyományos fehér cukor helyett nádcukrot alkalmaz, a krémes hatást pedig a kávéknál a pálmavaj idézi elő.

Csak a már említett Zhi Cafe Classic tartalmaz hagyományos értelemben vett cukrot.

A feket kávé, ami a DXN legkedveltebb terméke Európában, megkapta a paleo minősítést is.

Fekete kávé


Két kávé, a DXN Cream Coffee és a 3 in 1 kérmes jellegű, ebből a három az egyben az, ami hozzáadott nádcukrot tartalmaz. A Cream Coffee nélkülözi a cukrot, így azok a cukorra érzékenyek, vagy cukorbetegek is fogyaszthatják, akiknek korlátozniuk kell a cukor bevitelét a szervezetükbe.

DXN krémes kávé


További különlegességek a Maca kávék, melyek közül a Maca Vita a ganodermán kívül Maca port és ginsenget is tartalmaz, ami így igazi vitaminbombának számít a kávépiacon.
A Maca Eu az egyetlen kávé, mely nem tartalmaz ganoderma gombát. Egyedül Maca por és arabica kávé képezi az alapot, ezt egészíti ki a növényi eredetű cukor és kávékrémpor.

Egy igazi vitamindús kávé
Aki pedig szereti a csokis ízt, annak kifejezetten ízleni fog a Zhi Moccha, amely lényegében a három az egyben egy csokoládéval dúsított verziója. Igazi ínyencség kifejezetten a hazai igényekre optimalizálva.

Minden DXN kávé alapanyaga a válogatott, kiváló minőségű arabica kávé. Nincsen hozzákeverve robusta, vagy egyéb ízfokozó, serkentő szer. 

További érdekesség, hogy a gyógygomba ízét egyáltalán nem érezni, nem tapasztalni semmiféle mellékízt. A DXN több millió fogyasztói közül még senki sem jelezte, hogy bármilyen gombaízt tapasztalt volna kávézás közben.

Ami pedig az árat illeti, ha megnézzük azt, amit a DXN kávéi nyújtanak mind összetevőkben, minőségben mind pedig mennyiségben, úgy gondolom abszolút elérhető és versenyképes bármely kávétermelő magasabb minősítésű különlegességeihez mérten.

Egy szó mint száz. A ganoderma kiállta a próbát a kávépiacon és itt az ideje az európai piacon is komolyan elterjeszteni. A körülbelül 40 000 regisztrált európai tag gyakorlatilag még kihasználatlan terepet jelent. Ha valamivel, akkor a kávéval egyszerű bemutatni az üzleti lehetőséget, vagy akár a kiváló minőségű kávékat is. Bővebb infót a weboldalamon találsz a DXN és a termékek teljes palettájáról, valamint az üzleti lehetőségről:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése